Keno på nätet

Vart kan du spela Keno på nätet?

Med tanke på att Keno i Sverige ägs av Svenska Spel så är det även där du kan spela det på nätet, det vill säga Svenska Spels hemsida. De har en väl utvecklad hemsida med fin layout och enkel att hitta och orientera sig på. När du kommer in på Svenska Spel kan du välja i deras valfält eller meny Keno. Då kommer du in till en knallgul sida som leder dig till spelet.

Hur spelar man Keno på nätet?

Som du läste innan så går du in på Svenska Spel och klickar dig enkelt fram till Keno. Därefter fyller du i de numren du chansar på ska komma fram av de 20 som lottas ut av de 70 talen. Varje dag dras det en Keno rad så du har chansen att spela varje dag och även chansen att vinna pengar. Du kan antingen följa lottningen på webben eller så gör du det på TV4 varje dag. Sändningen brukar oftast vara 18:25, det vill säga fem i halv sju på eftermiddagen. Du kan välja samma sätt som du kan välja i landbaserade butiker som på nätet. Det vill säga om du vill spela en gång eller om du vill spela flera Keno-omgångar i rad.

 

Varför just Keno på nätet?

Många ser det som fördelar att spela Keno på nätet. Här nedan kommer du få läsa några fördelar till varför man ska spela Keno på nätet. Först och främst är det miljövänligt, vilket i princip allt på nätet är förutom när man kopierar ut massor med papper. Men det går åt papper när man gör Keno-kupongerna, alla kvitton och liknande. Det kan tyckas vara små faktorer, vilket det är för varje enskild individ, men när såpass många går från landbaserat Keno till nätet blir det en stor miljöskillnad. Dessutom är det smidigare och i vissa fall skönare att spela hemifrån soffan istället för att ta sig ner till en Keno-återförsäljare. Dessutom tjänar svenska spel mer pengar på att ha det på nätet då de inte behöver betala ut lika mycket avgifter de dem som säljer de i kiosker och affärer. Dessutom är det fler som väljer att spela när de kan göra de från nätet då det kan vara en avgörande faktor om man orkar ta sig till affären eller inte.

Varför ska man inte spela Keno på nätet?

Det finns även några negativa saker med att spela på nätet, och det är att man inte sponsrar de som säljer kupongerna i kiosker och affärer. De har inte så mycket att gå runt på och om de får ännu mindre sålt gör det inte saken bättre. Och de flesta tar för vana att kiosken alltid finns där i nödfall om man är hungrig, men om man aldrig handlar där kan man inte vara säker på att den en vacker dag kommer finnas kvar. Dessutom är det negativt för att man sitter mycket framför datorn och får dålig strålning i sig.

Featured Casino
100% upp till 1 000 kronor
18+ Spela ansvarsfullt www.stodlinjen.se Regler & Villkor gäller